Ebbe Dam Nielsen
10. aug 2017

Hvad er Wix Forum?

0 kommentarer

Wix Forum er det perfekte værktøj til at komme i kontakt med din hjemmesidebesøgende, opbygge et community & få mere trafik til din hjemmeside! Har du noget, du vil fortælle? Opret et nyt indlæg for at begynde med din egen diskussion.

Hvad kan du ellers gøre i forummet? Giv det et spændende navn, opret så mange kategorier, som du vil, og vælg fra smukke layouts. Hvis dit forum har mange billeder, så er layoutet med kort det rigtige til dig. Det klassiske layout er perfekt til dig, hvis dine diskussioner har meget tekst.

Og begge layouts ser godt ud både på en stationær computer og på mobile enheder. Efter du har valgt dit layout, kan du tilpasse det med fantastiske designoptioner, så dit forum får det look, du gerne vil have.

Newest Posts
 • Ebbe Dam Nielsen
  10. aug 2017

  Brug lidt tid på at finde de rigtige søgeord, og tilføj dem til dine indlæg. På den måde bliver du bedre fundet på søgemaskinerne og får mere trafik til din hjemmeside. Hvis der sker meget på din hjemmeside er det godt for din SEO! Jo flere besøgende kommenterer og skriver indlæg, desto bedre bliver din placering på søgemaskinerne. Så det er altid en god ide at finde de rigtige søgeord, der er relevante til de temaer du skriver om.
 • Ebbe Dam Nielsen
  10. aug 2017

  Del dit forum på de sociale medier, så flere kan finde dig. Det er en nem og hurtig måde at få mere trafik til din hjemmeside. Vidste du, at dine besøgende kan dele dine indlæg med blot et klik? Det er nemt at dele indlæg på Facebook, Twitter & Google +. Jo flere gange nogen deler dine indlæg, desto flere kommer til at se dine indlæg fra forummet. På den måde får du et større publikum.
 • Ebbe Dam Nielsen
  10. aug 2017

  Opdater dit indhold jævnligt, så der altid er noget nyt. Del alt som historier, ideer, billeder & mere. På den måde bliver dine besøgende ved med at komme tilbage. En nem måde at opdatere dit forum på er at tilføje nye indlæg og kommentere på de indlæg, du allerede har publiceret. Diskussionerne kommer til at vare længere, og dine besøgende får mere informationer om, hvad de er interesserede i. En anden måde at holde dit forum opdateret på er at tilføje nye kategorier, så dine besøgende altid har noget nyt, de kan deltage i.